Historiske Dage og Berlin

Næste weekend afholdes messen Historiske Dage i Øksnehallen i København. Der er masser af historiske oplæg om alt muligt forskelligt. Og ved I hvad? Der er masser af stof om Berlin!

Historiske Rejser holder foredrag om Potsdamkonferencen i 1945, Peer Henrik Hansen holder et foredrag om “Berlin under den kolde Krig” set med danske øjne. Michael Dobbs holder foredrag med Adam Holm som moderator om at være “Øjenvidne til den kolde krigs slutspil”. Samme Dobbs holder om søndagen foredrag sammen med Uffe Ellemann Jensen om Ronald Reagan og afslutningen på den Kolde Krig. Oplægget hedder “Tear down this wall”. Jesper Bugge Kold fortæller om Arven efter Stasi med udgangspunkt i arkiverne i Berlin.

Derudover er der flere oplæg der berører dansk-tyske forhold såsom besættelsen samt Sønderjylland og Slesvig-Holsten.

Historiske Rejser står også parat på sin stand og fortæller om sine grupperejser og individuelle rejser til Berlin. Bl.a. den turen til Leipzig/Dresden/Potsdam/Berlin som skal foregå i november – man kan læse mere og tilmelde sig på linket. Historiske Rejser fortæller også om andre rejser rundt i Europa og man kan deltage i en quiz hos deres stand på messen.

Det er altså i den kommende weekend 9.-10. april kl. 10-18 begge dage. Læs mere på Historiske Dages hjemmeside her.

Skriv et svar