Et væld af koncerter og forestillinger i juledagene

Når man skal planlægge sin juleferie i så stor en by som Berlin, kan det være svært at få et overblik over, hvad der sker på show- og koncertfronten. Der er jo et væld af tilbud. Men der er heldigvis forskellige portaler som kan hjælpe inden for de forskellige genrer.

En af de portaler, jeg bruger i forbindelse med koncerter er jo Classictic.com, hvor man kan bestille billetterne også. Jeg har søgt en oversigt over klassiske koncerter i juledagene frem til jer klik her

En anden portal, som forhandler billetter til pop- og rockkoncerter samt musicals og andre forestillinger er Ticket Online, og jeg har fundet en søgning for koncerter i juledagene frem til jer, klik her.

Eventim.de udbyder billetter til både forestillinger, sportsbegivenheder og koncerter. Det kan godt være, at der er noget overlap til Ticket Online, men her i al fald en søgning dertil, som dækker juledagene – klik her.

Har I mere mod på en tur i operaen eller i teatret, så er det berlin-buehnen.de, I skal konsultere. Men… 🙂 også her har jeg fundet en søgning frem for juledagene – I skal bare klikke her.

Disse søgninger er jo også kun en del af det væld af kulturelle tilbud, som findes i Berlin, men det er trods alt de store udbydere, der er tale om. God fornøjelse med udvælgelsen til juleferien i Berlin.

Skriv et svar