By Photo: Andreas Praefcke (Own work (own photograph)) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/3.0)], via Wikimedia Commons

Wellness i Berlin

Hvad er det, man har allermest lyst til her i den kolde tid? Ja, varme! ikke sandt. Varme, ro og afslapning. Kort sagt Wellness.

Også når man er på ferie i en storby og har travet rundt og shoppet eller har været på museum eller andre stedet og har fået sindet fyldt med ny viden og nye oplevelser, kan man trænge til en svømmetur og bagefter slappe af i en sauna eller et varmt spabad og måske ligge i en liggestol med indbygget varme i rolige omgivelser.

berlin.de har en side, hvor man kan finde Therme und Sauna, som det hedder, efter Bezirk (altså efter bydel) i Berlin. I finder oversigten her.

Mange af Berlins ældre svømmehaller og Thermer er i øvrigt den rene fryd for øjet på grund af deres udsmykning. Se fx Stadtbad Charlottenburg Alte Halle, indrettet i ægte jugendstil på hjemmesiden Berliner Bäder.

Foto til indlæg: By Photo: Andreas Praefcke (Own work (own photograph)) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/3.0)], via Wikimedia Commons

Se også denne film fra TV Neukölln om Stadtbad Neukölln.

Skriv et svar