Fanen Kollektiv trafik er opdateret

Her fra 1. januar er der kommet nye priser på billetterne til kollektive trafik i Berlin. Det har jeg nu fået opdateret under fanen Kollektiv trafik.

I kan også se en oversigt over de nye priser på linket til bvg.de her.

Der er en ganske lille prisstigning på det, der hedder Einzelfahrt, altså en almindelig enkeltbillet. Tageskarte er ikke steget, men som noget nyt må man oven i købet tage op til 3 børn med i alderen 6-14 år for samme pris.

Alle, som har besøgt Berlin bare 1 gang, ved, at byens kollektive trafiksystem er meget effektivt, praktisk og nemt at finde ud af. 1 billet eller 1 kort duer til det hele – sporvogne, S-Bahn, U-Bahn og busser.

Jeg plejer at købe dagskort til det antal dage, der passer med det ophold jeg har i byen. Når den billet så er stemplet, skal man ikke tænke på mere resten af ferien, men bare stige ind og ud af diverse transportmidler og vise billetten, hvis der kommer kontrol.

I får også lige linket til BVG’s blad PLUS. Det er et hyggeligt blad at læse, og så orienterer de om, hvad der sker i byen af koncerter og forestillinger osv. I downloade PLUS som pdf her.

Læs mere udførligt om de forskellige billetter, billet-køb m.m. under fanen Kollektiv Trafik.

Skriv et svar