Vinterferie i Berlin

Her i Danmark går der lige et par uger, inden vinterferien for skolebørnene begynder. Men i Berlin er det nu. Derfor kommer der i dag en henvisning til vinterferieprogrammet på de statslige museer i Berlin. Se tilbudene her.

Det kan jo være, at nogle af jer har planlagt en weekendtur til Berlin med børnene, så ville det jo være ærgerligt ikke at benytte sig at de tilbud, som findes.

Men for at der også skal være noget for jer, som venter til vinterferien kommer i Danmark, så henviser jeg også til Visit Berlin her og berlin.de her, hvor der også er et væld af generelle anbefalinger til familier med børn.

Og så får I også en henvisning til det, som nok er et af de mest populære museer hos børnefamilier, nemlig Naturkundemuseum. Her kan man se et ægte Dinosauerskellet og der er selvfølgelig også særlige rundvisninger og arrangementer for børn i vintereferien. Se mere her.

Jeg hører i Berliner Rundfunk, at det er “eiskalt” i Berlin – det kan være djævelsk koldt i Berlin om vinteren, så husk at tage det varme tøj med på ferien!

Skriv et svar