Top 10 af næsten alt i Berlin – også steder til julegavekøb

Helt tilfældigt faldt jeg for et års tid siden over hjemmesiden top10berlin.de. Indenfor de 6 hovedkategorier Mad, Natteliv, Fritid, Shopping, Welless og Specielle Anledninger er der et væld af underemner, hvor der for hvert emne er en top 10 liste over steder og ting, man kan foretage sig.

Under Fritid er der for eksempel en top 10 for steder, der handler om Berlinmuren, en top 10 over særligt kuriøse museer, over specielle hoteller, over indkøbscentre, weekend for singler, indendørsaktiviteter for børn hvis det regner osv. Og det var bare under kategorien Fritid.

Er man på juletur til Berlin og skal have købt julegaver med hjem, er top 10 listen for Shopping rigtig god inspiration. Der er top 10 lister inden boghandler, pladeforretninger, skoforretninger, gaver til kvinder, gaver til mænd, vinhandler, markeder osv. Her linker jeg HELT tilfældigt til top 10 listen over steder, hvor man kan købe julegaver til kvinder 🙂 – der findes også lister for julegaver til mænd og børn.

Også listerne over spisesteder kan være nyttige, når man som turist står og skal vælge mellem alle de restauranter og cafèer, som man ikke kender i forvejen.

Kig ind på www.top10berlin.de og bliv inspireret.

Skriv gerne en kommentar