Tag med på temarejse om murens fald og genforeningen!

LeipzigFriedlicheRevolution-400x280-1Der er stadig nogle pladser i bussen på temarejsen om murens fald og genforeningen i november. På turen tager Historiske Rejser deltagerne med til Leipzig, Dresden, Potsdam og Berlin, stederne, som var helt i centrum omkring murens fald og den efterfølgende genforening af de to Tysklande.

Anders Bager Eriksen, som er indehaver af Historiske Rejser, er cand. mag i historie med speciale i Tysklands historie. Sine unge år til trods er Anders også en meget erfaren rejseleder i hele Europa, og på denne tur er Anders netop selv med som rejseleder. Turen foregår i firestjernet bus og overnatning er på hoteller, som ligger centralt i byerne. Læs mere om Anders her.

Rejsen begynder den 5. november og slutter den 11. november. Det bliver 7 spændende dage under den nære histories vingesus.

Det er ved at være nu I skal tilmelde jer, hvis I vil med på denne tur. I kan læse mere om turen på her, hvor I også finder grundig info tilmelding, opsamling og alt det man får på denne tur.

Skriv et svar