Foto: Kirsten Andersen

OL og Rio-stemning på Breitscheidplatz

Fra den 5. – 21. august er der OL- og Riostemning på Breitscheidplatz.

Summer in the City, som er en årligt tilbagevendende international sommerfest for Kurfürstendamm, har valgt at lade Olympiaden i Rio sætte sit præg på sommerfesten. Summer in the City åbnes dog en dag før olympiaden, nemlig i morgen den 5. august. Det foregår kl. 16.30 på scenen ved det store springvand på Breitscheidplatz.

På pladsen bliver der opbygget en stemning med brazilianske rytmer, strandkurve og beachbar i bedste Rio-stil. Selv den berømte Christusfigur vil være at finde på Breitscheidplatz.

Nogle af olympiadens kampe og konkurrencer vil blive transmitteret live på pladsen, og i weekenderne vil der være musikalsk underholdning på scenen og lasershow på den store Europacenter-bygning.

Da Summer in the City er en international sommerfest vil de kendte boulevarder fra hovedstæderne London, Paris, New York, Wien, Rom og Peking ligesom i de foregående år også være bygget op som kulisser. Og så kan man selvfølgelig nyde forskellige kulinariske specialiteter fra disse lande.

For en ordens skyld: Breitscheidplatz ligger lige ved siden af Gedächtniskirche og Bahnhof Zoo, faktisk der hvor Kurfürstendamm bliver til Tauenzienstrasse.

Der er gratis adgang til Summer in the City, og I kan læse mere om festivalen og se åbningstider her.

Skriv et svar