Laid Back spiller ved Weissensee

I den kommende weekend 6. og 7. august afholdes musikfestivalen By the Lake 2016 ved søen Weissensee i bydelen Weissensee.

Der er et par danske navne med, i hvert fald er der et par som jeg genkender som danske. Måske er der flere, for det er en dansk internetradio ved navn Radio Lake, som er med til at arrangere festivalen.

Bortset fra at Laid Back er et navn fra min ungdom, så synes jeg det ser ud til, at det nok er mest er musik for unge mennesker. Men måske alligevel ikke, det kan være at musikken er i laid back stil hele vejen igennem.

Jeg lyttede til prøven fra YouTube med Cold Specks og det er i al fald dejlig og afslappet pop. Der er også noget marokkansk musik med The Master Musicians of Jajouka, som jeg ikke kender med efter en lytteprøve heller ikke ville være bange for at opleve.

Kør-selv Rejsebureauet Happydays.nu, som berlin-nyt samarbejder med har hotel i Weissensee, et ret flot hotel, hvor jeg har boet et par gange. Fra hotellet kan man ad skønne parkveje spadsere til søen Weissensee, hvor musikfestivalen finder sted. Så det ville være oplagt at gå en tur hen til festivalen, hvis man er på ferie og bor på Derag Königin Louise.

Hvis ferien endnu ikke er bestilt, kan jeg oplyse at man får rabat, hvis man bestiller opholdet gennem berlin-nyt. Klik på Happydays-banneret i toppen eller i sidepanelet her på berlin-nyt.

Læs mere om musikfestivalen By the Lake 2016 her.

Skriv et svar