Øl i varmen

Det er også varmt i Berlin i disse dage. Der skulle blive op til 31 grader i dag.

Så er det godt med en kold øl. Og hvor får man øl?

Ja, øl – det hedder Bier på tysk… så man kan forsøge sig i en Biergarten.

Men hvor finder man så sådan en, og hvilken en skal man vælge?

Det er ikke lige her, at jeg har gjort det helt store forskningsarbejde. Jeg kan godt lide øl, det er sket ikke det. Men det er ikke lige mit fokuspunkt, når jeg er i Berlin.

Heldigvis kan Berliner Morgenpost hjælpe os med det. Jeg opdagede lige i dag på twitter, at avisen har 10 forslag til Biergarten besøg i Berlin. Nogle af dem er også steder, hvor man kan få noget at spise, og det kan jo være fornuftigt nok…

Men hvis man godt vil tage det lidt med ro med alkoholen, så kan jeg bare foreslå at drikke alkoholfri øl. Det bliver der også solgt mere og mere af i Tyskland, hørte jeg en dag i Berliner Rundfunk. Nu er det her jo en reklamefri blog, så jeg vil ikke til at nævne mærker, men nogle af de kendte tyske ølmærker scorede da høje pointtal. En alkoholfri øl, kan smage rigtig godt – og den slukker lige så godt for tørsten som en med alkohol i. I får lige et link til Berliner Rundfunks test på alkoholfri øl her.

Linket til Berliner Morgenposts Biergarten forslag kommer her.

Skriv et svar