O Tannenbrass. Familie-jule-koncert i Philharmonie – se den live i Digital Concert Hall

I dag kl. 11 er der familie-julekoncert i Philharmonie. Det er blæsergruppen i Berliner Philharmonikerne, som spiller et festligt juleprogram sammen med børn fra orkestret Blue Wuhle Kids Band der Schule an der Wuhlheide. Koncerten præsenteres af hornist i Berliner Philharmonikerne Sarah Willis. Hun vil præsentere musikerne i blæsergruppen og sikkert også fortælle om deres instrumenter.

Det er jo en ofte hørt påstand, at blæserne altid er de mest muntre orkestermedlemmer, så det skal nok blive en koncert med sjov og ballade. Samtidig vil man nok ikke kunne undgå at komme i julestemning.

Så hvis I er i Berlin, så tag til Philharmonie og hør om der er flere billetter. Hvis I ikke er i Berlin, så kan I faktisk komme med til koncerten alligevel, for det er en af de koncerter, som Philharmonies Digital Concert Hall har valgt at transmittere live på nettet.

I skal gå ind på  https://www.digitalconcerthall.com/en/concert/21028 og følge vejledningen der. Jeg har tænkt mig at se koncerten og på den måde få lidt “Berliner-luft”.

Skriv et svar