Nytårsaften i Ballhaus Berlin

Jeg kan se, at rigtig mange søger på “nytårsaften i Berlin” i denne tid. Så når jeg lige ser nogle steder, som holder nytårsaften-arrangment, så tager jeg et nærmere kig på det.

I går opdagede jeg, at der er et sted i Chauseestrasse, som hedder Ballhaus Berlin  (ikke at forveksle med Clärchens Ballhaus). Og Ballhaus Berlin holder nytårsaftens-arranagement. Der står på hjemmesiden, hvad det koster med buffet og dans og det hele. Men der er ikke et link til billetkøb. Så jeg vil forslå, at I skriver en mail til stedet, hvis I er interesseret i at være med der. Læs mere om nytårsaften i Ballhaus Berlin her.

I Ballhaus Berlin er der arrangementer flere gange i december, især tror jeg det kunne være hyggeligt at være med den 26. december, 2. juledag – hvor Andrej Hermlin spiller swing med sin kvartet. Hermlin er en kendt orkesterleder i Berlin, som også en gang imellem spiller i Philharmoniens kammermusiksal med sit store swingorkester. Læs mere om arrangementet 2. juledag.

Læs en længere artikel om Ballhaus Berlin – de linker selv til artiklen på deres hjemmeside. Hvor gammel den er, ved jeg ikke, men det er interessant at læse – den er både på tysk og engelsk.

Det var interessant at opdage dette sted, har aldrig hørt om det. Det er et gammelt sted fra 1905 med originalt interiør, bordtelefoner fra 1930’erne, stukloft osv. Det må jeg se, næste gang jeg kommer til Berlin 🙂

Skriv et svar