Nordic by Nature

Det må vel betyde sådan noget som “født nordisk” – hvorfor nu en engelsk overskrift, når det ellers handler om Berlin her?

Jo, det skyldes at jeg igen har modtage nyhedsbrev og invitation fra Nordic by Nature. Helt tilbage fra berlin-nyt’s tidlige dage fik jeg henvendelse fra Nordic by Nature, om jeg ville skriev om deres events. Og det ville jeg gerne, for det var sådan en niche – og jeg kan kun sympatisere med deres mission. Nordic by Nature er et bureau, drevet at to unge kvinder, der promoverer skandinavisk elektro-pop i Berlin. Og nu er de vokset til at være en kendt størrelse i Berlin og er med på Nordische Botschaftens kulturprogram.

moller-berlin-web-450

Nordic by Nature’s events kan være både  live koncerter med musikerne eller DJ’s. I morgen, fredag den 4. oktober sker det via en event i BASEMENT i Kreuzberg – Icelandic Electronic Night. Denne aften lanceres det islandske pladeselskab, Möller Records. Pladeselskabet blev stiftet i 2011 og  er nu blevet førende inden for islandsk elektronisk musik. Og nu præsenterer Nordic by Nature altså Möller Records for Berlinerne.

På programmet står, som I kan se 4 musikere, Futuregrapher, Bistro Boy, Skurken og Steve Sampling. I kan læse mere om kunstnerne og se musikvideoer med dem på Nordic by Natures hjemmeside. Her kan I også se mere om, hvor og hvornår koncerten begynder etc.

God fornøjelse!

Skriv gerne en kommentar