Julebarok i Philharmonie

Jeg ved, der er mange, som tager til Berlin i december måned for at opleve de dejlige og hyggelige julemarkeder. Og det er ved at være snart. Mange af julemarkederne åbner den 21. november.

Men der er også mange, som vil fejre selve juleaften og juledagene i Berlin. Til dem kommer et tip her i dag. Det er nemlig sådan, at når man først har fået installeret sig, hvor man skal bo og har fået ordnet alt det med julegaver og julemad, så kan der nok være hyggelig at gå til julekoncert.

I Philharmonies Kammermusiksaal er der julekoncert Lillejuleaften kl. 20. Det er en klassisk koncert, men det er hvad man kan kalde den lettere klassiske genre – dejlig musik, som man kan nyde, selv om man ikke er en rutineret koncertgænger til klassisk musik.

Programsat er Sommer og Vinter fra Vivaldis De fire årstider. To Concerto grosso af Albinoni, Johan Sebastian Bachs dobbeltkoncert for 2 violiner, Corellis Julekoncert m.m.

Koncerten spilles i øvrigt også den 3. december, så jer der er i Berlin først i julemåneden har også mulighed for at få denne koncertoplevelse. Se mere om koncerten og køb billetter på Classictic.com.

Skriv et svar