Juleaften og Berlin

Da jeg ved, at nogle af berlin-nyt’s læsere skal tilbringe juleaften i Berlin, vil jeg give nogle tips videre, som jeg modtog i et nyhedsbrev fra berlin.de i går.

Der er nogle arrangementer selve juleaften, skønt det nok ikke er mange. Men nogle af dem kan nok være relevante, hvis der stadig er billetter at få. Der er bl.a. en aften med Sabine Schwarzlose, som handler om Marlene Dietrich, den legendariske sangerinde, som de fleste kender. Se mere om arrangementet her.

Lykkes det at komme til koncerten og vil I udforske Marlene Dietrich endnu mere, så kan jeg anbefale filmmuseet på Potsdamer Platz, som har viet flere rum til hende. Og I kan også finde Marlene Dietrichs grav i Berlin, se mit tidligere indlæg om dette her.

Der er også gospelkoncert selve jule aften, cirkus i alle juledagene og meget mere, man kan gå til. De fleste museer har åbent i juledagene – se åbningsdagene i julen for de statslige museer her. Se mere på berlin.de her.

Skriv et svar