Inger-Christensen-Woche i Berlin

I dag tager Literaturforum im Brecht-Haus fat på Inger-Christensen-Woche. Hver dag i ugen frem til fredag er der et aftenarrangement, hvor forlæggere, oversættere og digtere fortæller, læser, diskuterer og går i dialog med Inger Christensens oeuvre. I aften bliver der også vist klip fra Jytte Rex’ film Cikadernne findes.

Inger Christensen anses for at være ikke bare en af Danmarks, men også en af de væsentligste europæiske digtere. Mest kendt er digtene “det”, Alfabet og Sommerfugledalen. Efter hendes død i 2009 bliver det flere steder nævnt at hun var en nobelpris værdig. Man kan også se, at alene i Politiken fylder mindeskrifter rigtig meget i tiden omkring dødsdagen, læs evt. her..

Det er således en af de tunge damer i dansk digtning, der tages frem i Berlin i denne uge. Så hvis man har lyst til at blive lidt klogere på hende og hendes internationale betydning, er der god mulighed for det. Der kan ikke bestilles billet til arrangementerne i Inger-Christensen-Woche, man køber billet ved indgangen.

I kan læse mere om Inger-Christensen-Woche her.

Skriv et svar