❤ Hvis I er i Berlin i dag, kunne dette være en rigtig god Valentinsgave-idé til kæresten/manden/konen.❤

Frem til den 3. marts spiller Max Raabe og Palastorchester i Admiralspalast i Berlin. Så det kunne også være en anden dag, hvis det ikke passer med i dag.

For jer, som kender Max Raabe og orkestret vil der nok ikke være nogen tvivl om, at I skal gå til denne koncert, hvis I kommer til Berlin. Det ville det i hvert fald ikke være for mig. Jeg faldt for deres stil, charme og professionalisme for mange år siden, da jeg tilfældigvis så en koncert med dem på den østriske TV-kanal 3Sat. 5 minutter, så var jeg solgt. Det var ikke sådan en TV-udsendelse, man falder i søvn til – og godt for det. For så ville jeg have oplevet det, som titlen på Palastorchesters nyeste album siger: Der Perfekte Moment wird’ heut’ verpennt. (Det perfekte øjeblik bliver sovet væk).

palastorchester.de

Skriv gerne en kommentar