Et godt tilbud…

Det ved jeg ikke helt endnu, om det er. Men jeg turde godt prøve.

Det var i går, hvor jeg lyttede til Berliner Rundfunk, at jeg hørte dem anbefale Berliner Morgenposts nye App. Den skulle jeg da prøve, så jeg downloadede den. Så gjorde jeg ikke mere, for det havde jeg ikke tid til lige på det tidspunkt. Da jeg senere åbnede den, viste det sig, at jeg kan læse Berliner Morgenpost på min telefon og min Ipad. Sikkert også på min Mac, det har jeg ikke forsøgt endnu. Jeg har ikke opgivet nogen betalingsoplysninger, men der stod, at første måned er gratis, så det kommer jo på et tidspunkt, hvis jeg vil abonnere. Det vil jeg så nok ikke. Men man kan købe en enkelt E-udgave af avisen i fuld version for 1,09 €, og det synes jeg i hvert fald er et godt tilbud. Jeg vil nok en gang imellem gøre det. Så kan jeg i løbet af den gratis måned jo lige finde ud af, hvilken dag, det er at der er mest kulturstof med.

I udgaven i dag, kan jeg se en liste over kulturelle begivenheder i dag. Jeg kan se, at André Rieu spiller i Mercedes-Benz Arena i aften kl. 20.00 – og det er vel at mærke placeret under Klassik og Oper! Jeg kan også se, at Tosca opføres i Deutsche Oper, og at Artemis Quartett spiller i Philharmonies Kammermusiksaal. Desuden er der en liste over Jazz, Rock og Folk, hvor man kan se, hvad der spilles i de forskellige klubber og spillesteder i aften. Det er altså meget nyttigt, når man er i byen og kan få en helt aktuel oversigt over, hvad der sker. Så må man jo bare undersøge, om der er billetter. Der er opgivet telefonnumre de fleste steder, så man kan ringe og spørge.

Hvis I har mod på at prøve appen, så er det bare at gå i App store, hvis man har iPhone – eller Google store, hvis man har en telefon, der bruger Android. Se Berliner Morgensposts henvisning her.

God fornøjelse med det.

Jeg linker også lige til Berliner Morgenposts webside – nemlig til en omtale af en legendatisk balletforestilling på Bauhaus festivalen i Kunstakademiets Bauhaus festival, som jeg omtalte sidst. Der er så stor tilstrømning, så man på den sidste udstillingsdag i dag holder åbent til kl. 24. Læs om Triadisches Ballett her.

Skriv et svar