16. oktober 2021

Den offentlige trafik er blevet dyrere

Den offentlige trafik er blevet dyrere

Fra 1. januar 2020 har billetpriserne til den offentlig trafik fået et nøk opad. Det var med i mit nyhedsbrev for januar, men da jeg fik en henvendelse fra en læser, gik det op for mig, at jeg nok ikke havde nævnt det specifikt her i et indlæg.

Det gør jeg så lidt forsinket nu.

I finder de aktuelle priser under fanen Kollektiv Trafik, men nu får I også lige et link til BVG’s side med de aktuelle priser.

https://www.bvg.de/images/content/tickets_tarife/BVG_Tarifinformationen_Preisuebersicht.pdf

Skriv gerne en kommentar

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close