Bogudsalg i Staatliche Museen zu Berlin og Bogmesse i Wilmersdorf

I denne weekend 28. og 29. november er der mulighed for at få fingrene i flotte museumspublikationer til meget fine priser.

Det er de statslige museer i Berlin, som holder udsalg i Kulturforum, hvor de og sælger ud af  udstillingskataloger, postkort, plakater, kunsttryk og andre publikationer.  De statslige museer er bl.a. museerne på Museumsinsel, Neue Nationalgalerie, Hamburger Bahnhof og museerne i Dahlem. Se en oversigt over Staatliche Museen zu Berlin her.

Mange gange står man jo og er fristet af et flot udstillingskatalog, men synes alligevel det er for dyrt. Så det er med at gribe chancen her, hvis I er i Berlin og i nærheden af Kulturforum, hvor udsalget finder sted.

I kan læse mere om udsalget og downloade en liste over nogle af de publikationer, som kan købes til nedsat pris. Det er altid godt at være lidt orienteret i forvejen, så man ved, hvad man går efter.

Man skal være opmærksom på, at man ikke kan købe med kort på bogudsalget.

Udsalget er åbent begge dage kl. 11-17. Læs mere om udsalget her.

Der er flere gode oplevelser for bogvenner i denne weekend. I Berlin-Wilmersdorf afholdes bogmessen Buch Berlin 2015. 150 forlag præsenterer nye bøger med oplæsningsarrangementer i Logenhaus, Emserstr. 12-13. Læs mere om messen Buch Berlin 2015 her.

Kulturforum 2011. Foto: Kirsten Andersen
Kulturforum 2011. Foto: Kirsten Andersen

Skriv gerne en kommentar