For nogen tid siden skrev jeg om muligheden for at abonnere på Berliner Morgenpost som elektronisk avis (undskyld det gammeldags udtryk 🤓)

Jeg fik konstateret i den gratis måned, jeg havde, at jeg ikke får læst avisen hver dag. Det gør jeg heller ikke med andre aviser, jeg abonnerer på en gang imellem. Derfor abonnerer jeg kun på aviser, når der er et særligt godt tilbud, som man næsten ikke kan sige nej til. Fordi jeg synes, at aviser er dyre. Nyhederne flyder jo til os på alle mulige andre måder også.

Nå, tilbage til Berliner Morgenpost. Det som jeg også fik bekræftet var, at om torsdagen er der et tillæg, som hedder Berlin Live, og her er der en oversigt over arrangementer hele den kommende uge. Teater, biograf, koncerter, litteratur, arrangementer for børn og en liste med alle museer, gallerier og udstillinger.

Og ved I hvad? Det koster 9 kr. at købe Morgenpost en enkelt dag som E-paper. Det synes jeg er billigt for at have idéer til en uges ferie. . Man kan selvfølgelig købe avisen for en enkelt dag på alle ugens dage, og man kan også vælge at købe for en hel uge, hvis man vil det, eller en måned, eller et år. Men en uge, kunne jo være det man vælger for at have en avis hver dag på ferien.

Se mere på linket her.

Skriv gerne en kommentar