90files Berlin

90files forside 1400 px bredrammeDet er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det. At 90files Berlin er en rejseguide til Berlin for familier med børn.

Men der er en mening med det. Files signalerer nemlig, at det ikke er en almindelig bog, som man kan tage i hånden og bladre i. Det er en e-bog, og den er netop blevet udgivet på forlaget Cornfield Press og kan købes på gængse e-bogsforhandlere, se links til forhandlere på www.90files.com. 90files Berlin er den første udgivelse i en internationalt udgivet rejseguideserie, derfor den engelske titel.

90 kan man jo selv bestemme, hvordan man udtaler, dog vil man uvilkårligt sige det på engelsk, når det står i sammenhæng med files. Tallet angiver, at der i bogen anmeldes 90 seværdigheder og aktiviteter i Berlin, som egner sig til at blive oplevet sammen med børn. For som den fremsendte pressemeddelelse erklærer, så har Berlin meget at byde på for store og små børn. Og i anmeldelserne bemærkes det fint, hvor de små børn ikke skal med, og hvor der især er noget for store.

Jeg har kigget lidt i læseprøverne, og anmeldelsesformen tiltaler mig meget. De er lette at læse men alligevel grundigt beskrivende og informative. En særlig nyttig ting at nævne er, at læserne via Google Maps bliver ledt til den pågældende attraktion. Det er en væsentlig faktor, når man er et fremmed sted og gerne vil udnytte sin tid. 90files har også en blog, den findes også på www.90files.com.

Udgiverne bag 90files Berlin er

Her fra berlin-nyt ønskes held og lykke med den nye udgivelse og de følgende.

Skriv et svar