Wladimir Kaminer i Tipi

I morgen, tirsdag den 12. april kl. 20.00 kan man opleve Wladimir Kaminer i Tipi am Kanzleramt, hvor han læser op fra sin nye bog „Das Leben ist (k)eine Kunst“.

Hvis der ikke lige ringer en klokke for det indre øre ved navnet Wladimir Kaminer, kan måske bogtitlerne Russendisko eller Ich bin Kein Berliner få klokken til at ringe?

Kaminer (f. 1967) er, som hans fornavn tydeligt afslører, af russisk afstamning. Efter genforeningen har han slået sig ned i det tidligere Østberlin og er blev en af de kendte personligheder i Berlin. Digter, komiker, klummeskribent, DJ (Russendisko) m.m.

Alle Kaminers bøger er udgivet som lydbøger, hvor han selv læser, det må være en ekstra dimension at få med. Kaminer har jo en charmerende russisk accent, og han må jo vide, hvordan der skal betones i teksten for at give den ønskede effekt.

Der er altid højt humør og stor humor forbundet med Kaminers optræden – i hvert fald når jeg har set ham på TV. Så jeg ville måske tage sådan en oplevelse i Tipi am Kanzleramt med, hvis jeg var i Berlin og havde mulighed for det.

Der er fri pladsvalg, hvis man bestiller mad også, kan man dog vælge pladser. Tipi am Kanzleramt opfordrer på deres hjemmeside til at man tjekker deres program, da der kan ske ændringer med kort varsel. Se mere om arrangementet og billetkøb her.

Se også Kaminers egen hjemmeside: http://www.wladimirkaminer.de

Skriv et svar