Varmerekord og Øl-festival

I dag er der udsigt til varmerekord i Berlin. Helt op til 40 grader. Det er ikke noget man skal spøge med. For sådan en hede på en storbyferie får stor betydning for, hvordan dagen kan bruges.

Jeg har ikke oplevet 40 grader nogensinde, heller ikke i Berlin. Jeg har været med til 32 grader, og det var nok til at få mig totalt  ind i skyggen.

Og der behøver slet ikke være kedeligt i skyggen. Eller rettere sagt i klimatiserede bygninger. Det kan jo være både shoppingcentre, biografer og museer.

Det var Tagesspiegel, der i en artikel i går nævner de 40 grader, men vvis man ser vejrudsigten, kommer vi tilsyneladende “kun” op på 37 grader. Tagesspiegels artikel giver også en række råd til, hvordan man forholder sig, når termometret når for os så vante høje grader. Og her er rådet også at blive indenfor i timerne omkring middag, og der foreslås netop museer. Gå evt. ind på Museumsportal Berlin og tjek hvad der kunne interessere jer. Artiklen kommer langt omkring fra påklædningsråd til begrænsninger i den offentlige trafik og omsorg for kæledyr. Læs evt. artiklen her.

Et råd fra mig: Spis nogle store is og sørg for at drikke meget (også et par øl) ind imellem museumsbesøgene. Og her er det så, at jeg føler, jeg bør nævne, at Internationales Berliner Bierfestival begynder i dag og varer Weekenden over. Husk også at bruge den sunde fornuft.

Skriv et svar