App til Bauhaus Archiv

20150806_100947I går fik jeg nyhedsbrev fra Bauhaus Archiv. En institution og en museumsbygning i Berlin, som jeg tidligere har skrevet om her på berlin-nyt. Jeg har besøgt stedet flere gange og kan varmt anbefale besøg der.

Nyhedsbrevet fortæller om planerne for efteråret, om den udvidelse af bygningen som forestår og indeholder også et program for det næste halvår, som kan downloades som pdf.

Nyhedsbrevet fortæller også om en app, som man kan få til Iphone. Jeg downloadede den omgående, og hvor ligger der meget fortælling på appen. Om bygningen Bauhaus Archiv, samlingen og de aktuelle udstillinger. Appen fås på tysk og engelsk.

Man kan bruge appen under besøget, men man kan også høre de forskellige audioguides inden besøget. Min erfaring er i hvert fald, at jeg får langt mere ud af et museumsbesøg, hvis jeg ved en hel del på forhånd.

Appen downloades fra App store og den hedder Bauhaus archive – altså den engelske titel.

Skriv et svar