Unerhörte Musik – gratis stream

I et nedlukket Berlin kan man ikke gå til koncert. Det gælder også koncertrækkerne Unerhörte Musik. De har tidligere streamet nogle koncerter, og på tirsdag gør de det igen.

Hvis du har lyst til en forfriskende oplevelse med moderne musik og knalddygtige musikere, så kan du prøve at se med på tirsdag. Får du smag for det, så kan du jo også vove dig til en af koncerterne, når vi igen kan komme til Berlin.

Det kan være fristende at afvise moderne  musik, fordi det kræver en aktiv lytning. Ligesom moderne kunst kræver en indsats i forhold til gamle kendinge. Vores hjerne har rigtig godt af at blive udfordret, og at lytte til moderne musik er en god mulighed for at få lidt gymnastik til de grå celler, uanset hvor gamle de er blevet.

Så! – ikke op af lænestolen denne gang – men sæt dig ned i den på den bedste plads foran TV’et og stream fra Unerhörte Musiks koncert på tirsdag.

Besætningen er klarinet, fagot og klaver. Titlen på koncerten Magische Momente lover godt for en eventyrlig oplevelse. Helt gratis. Koncertarrangørerne bliver dog taknemlige, hvis man køber en billet online, men det er ikke et krav. Har du lyst til at støtte med et billetkøb er der link til det her.

Læs nyhedsbrevet om koncerten her, hvor der også er link til streaming.

Viel Spass!

Skriv et svar