Unerhörte Musik

Der er heldigvis stadigvæk liv i koncerterne Unerhörte Musik. Jeg får nyhedsbreve med jævne mellemrum, hvor koncerterne beskrives ret indgående.

I morgen, tirsdag den 8. december bliver der også overrakt en musikpris. Det er Berlin-Rheinsberger Kompositionspreis, som gives til komponisten Yonghee Kim.

På koncerten spilles musik af den komponist, som modtog prisen sidste år, Milica Djordjevic og Clara Iannotta. Det er Sonar Streichquartett og akkordeonist Franka Herwig, som spiller. Andre komponister, som musikerne fortolker denne aften er Vinko Globokar, Samir Odeh-Tamimi og en uropførelse af strygekvartettens egene kompositioner.

Det er også glædeligt at læse, at fra næste år bliver Unerhörte Musik igen støttet af Berliner Kulturverwaltung. I 2015 har den offentlige støtte været fraværende, og koncerterne har været støttet af Stiftung Deutsche Klassenlotterie Berlin.

Der er også koncert tirsdag den 15. december, og det bliver den sidste koncert i dette år. Læs mere om koncerterne her http://www.unerhoerte-musik.de/

Her kan I se en video fra en tidligere koncert

Skriv gerne en kommentar