Ud at spise i Berlin

Vi kender det allesammen. Man er træt, maven knurrer, man begynder måske at bide lidt af hinanden: Kort sagt, man skal have fundet et sted at spise i byen, hvor man er på ferie. Man kender ikke restauranterne og vil selvfølgelig helst have en god oplevelse, der ikke behøver være billig, men heller ikke skal sluge alt for meget at feriebudgettet.

Her er det en god idé at være beredt. Der er heldigvis hjælp at hente mange steder. På berlin-nyt’s fane Restauranter er der nogle anbefalinger og henvisning til søgemaskiner. Men der findes også flere bøger med forslag til spisteder i Berlin.

Tilfældigvis løb jeg under et musikindkøb på Amazon over magasinet Tisch & Tafel udgivet af Zitty. Det bliver udgivet hvert år, men det nyeste er selvfølgelig det mest interessante. Det kan lade sig gøre at “bladre” lidt i det på Amazon.de – og det ser interessant ud. Tagesspiegel sælger det også, og i deres web shop har de en nøjrere beskrivelse af magasinet.

I kan også vente med at købe magasinet til I kommer til Berlin. Tagesspiegels shop findes også som en forretning, man kan gå ind oghandle i, adressen er Askanischer Platz 3, se placering på bykort. Jeg vil egentlig også tro, at magasinet sælges i boghandler, f.eks. Dussmann i Friedrichstrasse. De har det i al fald i web shoppen, og Dussmann er jeg alrig gået forgæves i.

Så er det bare om at samle appetit og komme ud at prøve restauranter. Hvis I har lyst til at anbefale spisesteder i Berlin, bringer berlin-nyt vil gerne jeres anbefalinger på siden om restauranter. 

Tisch & Tafel 2013/2014: Zitty Spezial. Essen und Trinken in Berlin

Skriv et svar