I anledning af den forestående ferie til Berlin er talen kommet på Tigertörtchen via anbefalingen til at se Knoblauchhaus i Nikolai Viertel. Så kom jeg til at tænke på dengang jeg kom i fjernsynet – så nu genudgiver jeg lige indlægget fra 2012. Vi undgår ikke at besøge Tigertörtchen igen, det kan jeg godt fornemme på Flemming, som igen bliver min rejseledsager. I mellemtiden har Tigertörtchen fået flere filialer i Berlin, men det kan I selv læse om på linket til slut i indlægget.

TV-indslaget fra Rbb ligger desværre ikke længere tilgængeligt, men jeg fik da gemt et still-billede. Her kommer indlægget fra december 2012:

————————————————————————————————————————–

Selv om programmet på den nyligt overståede Berlin-tur var meget tæt, nåede jeg alligevel indenom den lille café Tigertörtchen med de lækre små cupcakes.

Jeg har tidligere omtalt dem her, fordi jeg synes, det er så sympatisk og opfindsom en idé, indehaveren Stefan Kels har fået med den lille café og de flotte små kager,som fremstilles totalt økologisk. Også indpakning og kaffebægre er økologisk. Så nu hvor jeg havde mulighed for det, ville jeg se stedet og smage på varerne.

Fra Rbb’s og mit besøg hos Tigertörtchen 2012

Men at jeg af den grund skulle i TV, det havde jeg ikke regnet med. Da jeg gik ind i butikken, var rbb (Radio Brandenburg Berlin) ved at optage til udsendelsen Ab durch die Mitte – et indslag med tips til juleshopping. Jeg tøvede derfor med at gå ind, men blev vinket ind – de ville snart være færdige.  Så da Stefan Kels var færdig med at anbefale sine jule-cupcakes – Mr. and Mrs. Angel, blev det min tur. Jeg fortalte, hvem jeg var, og sagde, at jeg nu gerne ville smage kagerne. Rbb ville gerne optage mit indkøb, hvilket jeg sagde OK til. Som man kunne høre på indslaget, købte jeg ananas kager med avocadocreme, men jeg købte også et par Angels, samt Red Velvet med rødbede og citroncrème. Indslaget ligger desværre ikke længere tilgængeligt nu 6 år senere. Ak! sådan er det 5 min. berømmelse – det varer jo ikke evigt 😜

At Stefan Kels er uddannet arkitekt er der ikke noget overraskende i. Man fornemmer omgående hans sans for det æstetiske, når man træder ind i butikken. Jeg fik lov til at tage et billede af ham og butikken, og som I selv kan se, er der ikke noget tilfældigt eller overflødigt ved indretningen – og kagerne, ja de er nærmest også små bygningsværker.

Se alle de lækre kager og læs mere om Tigertörchen på tigertoertchen.de

Skriv gerne en kommentar