The Show must be seen!

Hausansicht_TheWyld_webI aftes var vi i Friedrichstadt-Palast og se showet The Wyld! Og det var….vildt – helt vildt! Man bliver nærmest slået tilbage i stolesædet af beundring. Med andre ord: Gå ikke glip af det – hvis I skal til Berlin.

Det er ikke nemt at beskrive på en dækkende måde, hvordan sådan en helt magisk opsat scenografi virker. Der var den ene flotte scene efter den anden. De mange artister – dansere, akrobater, luftakrobater, hundedomptører, bmx-cykel-kunstnere, stepdansere, klassiske balletdansere, musikere, sangere og ikke mindst de meget flotte og fantasifulde kostumer gør bare det hele til en fest for øjne og ører.

I anden afdeling præsenteres vi for selveste Nofretite. Hun træder ud af sin montre i Neues Museum og begynder at danse. Hun vender tilbage flere gange i showet, bl.a. sammen med en række andre berlin-ikoner som fx Marlene Dietrich og Sally Bowlws fra Cabaret, som alle erklærer: Ich bin ein Berliner. Meget sjovt påfund…

Det bragende bifald var helt og fuldt fortjent – og det må gerne gælde hele huset Friedrichstadt-Palast. Der var professionalisme hos alt personale lige fra man trådte ind ad døren til man forlod huset igen.

I kan se en lille teaser til showet her i sidepanelet. For at købe billetter skal I gå ind på Friedrichstad-Palast’s hjemmeside – jeg linker her til den danske.

Skriv et svar