Atemlos i Wintergarten

IMG_00498Atemlos, lyder ikke helt så godt på dansk, men “åndeløs”, må det vel nærmest være. Altså det man oplever, når noget er så spændende, at man næsten glemmer at trække vejret, for eksempel.

Det kan man sikkert godt komme ud for, hvis man går til Wintergartens nye forestilling Atemlos. En forestilling med akrobater og artister, som imponerer med deres kunnen. Men titlen siger tyskere meget mere – og sikkert også de mange danskere, som er fan af Helene Fischer. Et af hendes store hits har nemlig også titlen Atemlos, en meget iørfaldende melodi, som sådan nogle slagere nu er. Helene Fischers navn er også nævnt i omtalen af forestillingen på Wintergartens hjemmeside, men hun er dog ikke på listen af optrædende. Det kunne hun faktisk være, for hun har ofte et indslag med akrobatik i sine shows. Læs evt. om Helene Fischer på Wikipedia.

Wintergarten har gjort det kunstgreb at lade tyske slagermelodier ledsage akrobaternes numre. Så Wintergartens orkester spiller også sange af Falco, Seeed og Andrea Berg, ikke med de her nævnte sangere, men med orkestrets sangere. Det er altid dejligt med genkendelsens glæde og gode slagere kan godt tåle at blive brugt i en ny sammenhæng. På nedenstående video fra YouTUbe “får man også lige øre på” Udo Lindenbergs Sonderzug nach Pankow 🙂

Hvis man har lyst til det, kan man bestille en Show & Dine menu, så man kan spise sin aftensmad under forestillingen. Se mere på Wintergartens hjemmeside om spilletider og billetkøb.

Se også You-Tube video fra Wintergartens forestilling – der sker godt nok meget!

Skriv gerne en kommentar