berlin-nyt med nyt look

Skærmbillede 2015-11-15 kl. 09.46.44Tiden var kommet til at give berlin-nyt et nyt look. Jeg tænker at prøve mig lidt frem. Temaet her, som hedder Newswire, passer ret godt til berlin-nyt, synes jeg. Nu gælder det bare om at afdække, om temaet også kan leve op til de krav, jeg har omkring funktioner. Foreløbig kan jeg konstatere, at nogle funktioner virker bedre end det tidligere tema. Desværre er der også færre faciliteter, men jeg må kigge på, om der er nogle plugins, som kan afhjælpe det. Hvis nogle af mine læsere har erfaringer med Newswire, er jeg meget interesseret i at høre fra jer.

Det er dog ikke sådan, at I skal snydes for et tip i dag. Gratis in Berlin sender hver uge et nyhedsbrev ud, og i denne uge tipper de om et musikarrangement, som jeg gerne vil tippe videre. Det er Hartmann & Brunn  Jazz Guitar Fever på Hotel de Rome. Der er fri entré, men det er nok nødvendigt at reservere plads.

Hans Hartmann spiller på chapman stick og det skulle efter sigende lyde som to instrumenter, så her får man altså 3 for 2 helt gratis! Hartmann har en lang karriere som jazzmusiker og har spillet med bl.a. Chet Baker. Andreas Brunn blander jazz og balkanmusik, bruger både finger- og plekter teknik, bruger guitaren som slagtøj.

Jeg har lyttet til dem på YouTube, og det er i al fald en musikoplevelse, som jeg ville tage med. Koncerten er den 2. december kl. 21, så det kan blive en god aften efter julemarked og juleshopping.

Se mere på Facebook eller på Gratis in Berlins omtale

 

Skriv et svar