The Wyld – nu nærmer premieren sig

Nu har jeg bestilt billetter til det nye show i Friedrichstadt-Palast, som vises fra den 7. oktober. Showet har titlen The Wyld og er den dyreste produktion, stedet har haft til dato. Det ser virkelig imponerende ud, når man går ind på hjemmesiden og ser billederne. Jeg skal se showet den 21. oktober, når jeg får min søster på besøg i Berlin.

Da Friedrichstadt-Palast så, at berlin-nyt skrev om deres forestilling, fik jeg straks tilbudt en række fotos, som jeg må gengive i forbindelse med omtaler. Det er dels det flotte eksteriørfoto af den store og iøjnefaldende bygning på Friedrichstrasse og dels nogle billeder af  de ret flotte tegninger til de ca. 500 kostumer af stjernedesignerne Thierry Mugler og  Stefano Canulli. I får et par stykker af dem at se her:

3DragQueen_small

 

Desuden fik berlin-nyt lov til at præsentere et lille videoklip med trailer for showet the Wyld. Videoklippet vil blive opdateret løbende.

Man vil i filmklippet og i kostumetegningerne ret hurtigt genkende Nofretete, den 3400 år gamle ægyptiske kvindebuste, som er udstillet på Neues Museum. Hun indgår i handlingen sammen med en række andre jordiske og himmelske skikkelser. Nu er handlingen som regel ikke det væsentligste i sådan et show-show, som dette stort anlagte med mere end 100 medvirkende og som foregår på verdens største teaterscene.

15neferparty-boy13_smallDer står på Friedrichstadt-Palasts hjemmeside hjemmeside, at de allerede har solgt 50.000 billetter til showet og at det er klogt at forudbestille. Det kan I selvfølgelig også gøre på hjemmesiden , hvis I skulle have fået lyst til sådan en “atemberaubende” oplevelse – som det hedder.

Credits tegninger: “Art Direction: Manfred Thierry Mugler | Kostumer: Manfred Thierry Mugler & Stefano Canulli”-

Læs mere på Fridrichstadt-Palasts danske hjemmeside http://www.palast-berlin.eu/da/shows/the-wyld/

Skriv et svar