Tangotoner i Spejlsalen

Søndagskoncerten i Clärchens Ballhaus’ spejlsal i morgen aften er helliget den argentinske tango.

Den ualmindeligt smukke trio Luz y Sombra spiller værker af Astor Piazzolla. Trioen har selv arrangeret værkerne – sikkert så de passer til deres instrumenter, men måske har de også pillet mere ved dem, hvem ved?

Værkerne, der spilles er bl.a. Tango del Diablo, Fuga y Misterio, Resurreccion del Angel.

Jeg synes argentinsk tango er dejlig musik, netop med mulighed for mange variationer. Og så ligger der jo en hel tradition og kultur omkring den argentinske tango, ikke mindst dansen. Som jeg dog endnu ikke har trådt.

Trioen Luz y Sombre, som har eksisteret siden 2007, er hjemmehørende i Berlin men spiller i hele Tyskland og Europa. Musikerne er Miriam Erttmann på violin, Kymia Kermani på klarinet og Katja Steinhäuser på klaver. I februar i år har trioen udgivet en ny CD med titlen „Milonga Loca“. Den kan man høre eksempel på i youtube klippet nedenfor.

Gå evt. forbi Clärchens Ballhaus efter billetter i dag eller book på nettet. Iøvrigt har de en portion billetter på selve koncertdagen. Også selvom koncerten står som udsolgt på hjemmesiden. Det skriver de altid i nyhedsbrevet. Billetsalget åbner kl. 18.15, koncerten begynder kl. 19. Se mere om billetbestilling her.

https://youtu.be/E5vTjv4ERJo

Skriv et svar