Tagesspiegel udgiver et magasin, der hedder Tagesspiegel Berliner. Det har jeg lige opdaget. Jeg kan ikke lige greje, hvor ofte magasinet udkommer, men det næste kommer den 28. april ved jeg.

Magasinet henvender sig til Berlinere i hele verden, skriver de selv. Og de hævder at være dem, der skriver om det, der kommer til at ske i Berlin. Så det kan nok være et magasin, der er interessant at kigge lidt i.

Det er også et magasin, der fokuserer og hylder den frihed – og man må nok også sige frisind – der har mulighed for at trives i Berlin. Så man skal også være forberedt på, at det ikke er Familiejournalen, man læser i 🙂

Hvis man nu sidder hjemme i sofaen og tænker, ja det er meget godt. Men hvordan skal jeg da lige få fat i det magasin? Ja så er svaret, at man kan læse både det aktuelle og alle tidligere udgaver af Tagesspiegel Berliner som pdf eller E-Paper, bare man opretter et login på Tagesspiegel.

Jeg vil se, om jeg kan få Tagesspiegel Berliner med på RSS listen fra Tagesspiegel her i højre sidepanel, men ellers er det altså bare at gå ind og oprette det her login.

I kan læse mere om Tagesspiegel Berliner her.

Skriv gerne en kommentar