Spis, drik og vær glad!

… og uden mad og drikke, duer helten ikke! …og alt det der!

Til en god ferie hører også stunder med god mad og drikke. Sådan har vi det nok allesammen.

I dag vil jeg bare fortælle, at jeg har været ved at gennemgå siden med caféer og restauranter, som jeg anbefaler – og som jeg selv har besøgt.

Berlin-nyt har nu været i luften snart i 9 år, og i løbet af den tid er der jo noget, der bliver uaktuelt. Jeg prøver at tage et nap ind imellem og får opdateret på det. Og her vil jeg gerne opfordre jer læsere til lige at sende mig en note, hvis I opdager et link, der ikke virker eller ser en oplysning, der er forældet. Så jeg kan få det rettet. Men ellers er det selvfølgelig generelt sådan, at jeg jo ikke giver nogen garanti for, at alt er aktuelt – se altid på datoen for indlægget.

MEN altså siden med anbefalinger til spisesteder i Berlin har jeg nu fået opdateret. Hvis I klikker på fanen Spisesteder i Berlin, ser I alle indlæg om mad i Berlin, og hvis I klikker på undertitlen Caféer og restauranter, jeg selv har besøgt får I mine personlige erfaringer og anbefalinger. I kan også gå direkte til siden her.

Værsgo at spise!

Skriv et svar