Radio! Radio! Berliner Rundfunk!

I dag har jeg en fridag. Så radioen står på Berliner Rundfunk mens jeg morgendoven får min sene morgenmad.

Berliner Rundfunk fortæller om om “Verkaufsoffener Sonntag” – “Grüner Woche” – “Berliner Sechstagerennen” og meget mere, som man kan fornøje sig med i Berlin her i den kommende weekend.

Berliner Rundfunk kører stadig quizzen “Das geheimnisvolle Berlin-Rätsel”, og i dag hørte jeg lige at seneste løsning var S-Bahns signal, som lyder når togene kører. Det var en studerende, der på vej til studiet havde tænkt, at det måtte være det, der var var den kendte Berliner, som man skulle identificere i sidste uge. Quizzen kører videre i næste uge.

Der er “Grosse 80’er Freitag” på Berliner Rundfunk, og de spiller hit på hit fra 1980’erne. Det er rigtig dejligt at lytte til.

Og så er der nyheder hver time, hvor jeg glæder mig over lige nu at høre, at der nu er gode udsigter til en ny regering i stor koalition. Forhandlinger med de bedste hensigter er i al fald endelig begyndt.

I kan ikke finde Berliner Rundfunk på DAB eller FM båndet. I kan lytte direkte fra deres hjemmeside, eller I skal over en internet-radio. Jeg bruger app’en Tunein på min telefon. Så er det nemt at søge efter Berliner Rundfunk!

Skriv et svar