Sexy, aber nicht mehr so arm

Ringer der en klokke? Berlin ist arm, aber sexy (Berlin er fattig, men sexet). Det var den tidligere regierender Bürgermeister, Klaus Wowereit, der lancerede det motto for Berlin.

Klaus Wowereit var meget populær som borgmester, og han har også bidraget til at Berlins ry som en frisindet by blev holdt i hævd ved at være åben om sin egen homoseksualitet.

Og hvorfor så lige skrive om ham i dag. Jo, som titlen på indlægget siger, så han han ændret sit slogan til Sexy, aber nicht mehr so arm. Sexet, men ikke længere så fattig. Det er jo så godt, at det ser sådan ud nu. Det er også titlen på hans nye bog, som han præsenterer i Dussmann på mandag den 7. maj kl. 19. Det er gratis at overvære, og jeg synes det ville være en oplevelse at tage med, hvis man er interesseret i Berlin og Berlins historie. Wowereit er jo en del af denne historie.

Der er selvfølgelig mulighed for at købe bogen og få den signeret. Mød op i god tid (ca. 1 time før). Det foregår i Kulturbühne i underetagen ved café Ursprung.

Læs mere om arrangementet her.

Når I nu er i Dussmann, så benyt muligheden for at kigge rundt i en meget velassorteret butik hvad angår musik, litteratur, film m.v.

P.S. fotoet til indlægget tog jeg 25 års jubilæet for murens fald, hvor Wowereit stadig var borgmester og selvfølgelig også talte.

Skriv et svar