Public Viewing Fodbold VM

Når VM i fodbold falder sammen med ferien, så må man forsøge at få det bedste ud af begge dele, ikke sandt?

I Berlin er der som i andre storbyer en række muligheder, for det der kaldes Public Viewing – at man ser fodboldkampene sammen med mange andre mennesker. Det kan være lige fra den store Fanmeile på Strasse des 17. juni (og hov! det er jo i dag – mere om det senere) – til små barer, hvor kampene vises på TV.

Berlins officielle hjemmeside berlin.de har samlet en liste over de steder, hvor man kan se fodboldkampene på storskærm. Det er rundt omkring i byen, så mon ikke der er noget i nærheden af, hvor I netop er på ferie. I går aftes har det da været den rene fest at være med til, da Tyskland besejrede Portugal – jeg så det meste af kampen i TV, men skulle i biografen og se Grand Budapest Hotel (strålende film), men nåede at være med indtil 4-0. I kan berlin.de’s liste over VM Public Viewing her. Berliner Morgenpost har lagt en video på YouTube, hvor de anbefaler 11 steder at se VM sammen med andre i Berlin – se den nederst i indlægget.

I den forbindelse så jeg, at Legoland på Potsdamer Platz også har opbygget fanmeilen ved Brandenburger Tor. Det var på tagesspiegel online, som har en billedserie af det. Det er virkelig flot “gebastelt” – indtil mindste detalje. I kan se billederne her – men tag også en tur forbi Legoland på Potsdamer Platz og se den i virkeligheden.

Så var der det med 17. juni og hvorfor gaden hedder sådan. det kan I læse om på historiskerejser.dk.

Det var hele tre ting i dag – men det går vel også an?

Berliner Morgenpost har lagt en video på YouTube, hvor de anbefaler 11 steder at se VM sammen med andre i Berlin

Skriv et svar