Program for Berlins 58 scener

Berliner Morgenpost har et tillæg, som hedder Berliner Bühnen.

Hvis man læser den digitale udgave af avisen, finder man tillægget under Extras. Hvilken dag den er med papirudgaven ved jeg faktisik ikke, men det må være en af de sidste dage i måneden og så med program for den kommende måned.

Det aktuelle tillæg har program for april måned  på hele 58 scener – store og små – teater, koncerter, opera, musical, cabaret. Det er en rigtig god mulighed for at udvide sit kendskab til Berlins scenekunst og til at få en god oplevelse på store som små scener. Jeg har selv haft rigtig fine koncert- og teater oplevelser på små intime scener, hvor man nogle gange skal vove billetten – de fleste gange bliver det succes.

De her 58 scener, som Berliner Morgenpost bringer program for, er selvfølgelig ikke fuldt dækkende. Det er jo hundredvis af små koncerter og spillesteder i en storby som Berlin. Men tillægget Berliner Bühnen giver i al fald en dejlig inspiration til at gå ud og opleve noget kultur. Jeg blev opmærksom på et sted som hedder Theater im Palais, hvor de har specialiseret sig i stykker om Berliner-personligheder. I april er det fx Marlene Dietrich, Georg Kreisler og Otto Reutter. Og en artikel i samme tillæg fortæller, at der i maj kommer et stykke op om Kurt Tucholsky. Ham beskæftigede jeg mig med på mit tysk-studie. Virkelig en person, man kan tage hatten af for. Så hvis jeg kommer til Berlin i maj, hvad jeg tænker lidt på at gøre, så skal det tjekkes, om stykket går, når jeg er der. 

Læs om Theater im Palais her.

 

Skriv gerne en kommentar