Nyt fra Berliner Philharmonikerne

Berliner Philharmonikerne er nok de mest kendte udøvere indenfor den klassiske musikscene i Berlin. Lige så kendt er deres koncerthus Philharmonie, tegnet af arkitekten Hans Scharoun.

Philharmonie. Foto: Kirsten Andersen

En stor nyhed er, at Berliner Philharmonikerne har fået en ny hjemmeside. De skriver selv, at hensigten har været at gøre hjemmesiden mere brugervenlig. Blandt andet med en bedre tilgængelighed. Fx større skrift, og at det bliver tydeligere, om det er Philharmonikerne selv eller gæster, der spiller, når man ser programmet og kalenderen på siden. Det har også været lidt svært at se tidligere. I kan læse mere om den nye hjemmeside her.

Tillykke til Philharmonikerne med den nye hjemmeside!

En anden nyhed eller faktisk to, som jeg vil fremhæve er dels muligheden for at se Philharmonies tekniske studie, hvor koncerterne optages og dels Philharmonies Åbent hus arrangement.

Rundvisningen i det tekniske studie finder sted den 6. maj kl 15. I kan læse mere om det her. Desværre ser jeg, at der er udsolgt, men vælger at nævne det alligevel, for måske gentages det, så vær opmærksom på det, hvis det har jeres interesse.

Åbent hus arrangementet finder sted den 26. maj fra kl 11. Her er der mulighed for at opleve den flotte arkitektur både inde og ude, selvfølgelig også at høre musik og se film m.m. Se mere om dagen her. Jeg vil tro, at der kommere mere info senere, men ellers er det jo bare at møde op og se, hvad der sker. Det er et arrangemet for hele familien, og det er gratis at deltage.

Skriv et svar