Ottobock Science Center Berlin

På min påskeferie i Berlin sidste år opdagede jeg dette interessante sted. Den meget karakteristiske bygning har jo nok fanget mit øje andre gange, jeg har været i byen, men denne gange blev jeg interesseret og kiggede indenfor.

Det viste sig at være en meget interessant og vedkommende udstilling om mennesket og vores bevægelsesapparat. Man kan se alle mulige oplysninger, film og beskrivelser om hvordan vores bevægelsesapparat, muskler og hjerne spiller sammen. Og man kan undersøge, mærke, føle og afprøve forskellige situationer.

Jeg tog et billede af infoskiltet udenfor og af bygningen. Og da jeg sad og kiggede nogle billeder igennem dukkede billedet op. Så ville jeg lige tjekke op på det og undersøge, hvorfor der ligger så et sådan science center i Berlin. Det gør der, fordi firmaet Otto Bock fra Berlin siden 1919 har produceret hjælpemidler til handicappede mennesker og hele tiden forsker for at give bevægelseshæmmede et bedre liv.

Det er gratis at se det hele, og i dag – onsdag den 17. februar 2106 –  er sidste dag for en udstilling om ledsmerter, som f.eks. årsagen til knæproblemer. Den 18. februar vil centret være lukket, men derefter åbnes igen med sædvanlige åbningstider.

Kig indenfor, næste gang i kommer forbi. Adressen er Ebertstr. 15a, og det er lige ved Potsdamer Platz. Se mere på Ottobock Science Center’s hjemmeside her.

Se Youtube video fra Ottobock Science Center her

Skriv et svar