Opera de Luxe

Berlin-nyt’s samarbejdspartner Schønberg Musik og Rejser tilbyder operarejser til Berlin. I dette år er en jule-opera-rejse på programmet og i foråret 2015 venter flere flotte operature til Berlin både fra Sjælland og Jylland.

Som det lyder for mig, er det de rene luxusture, hvor der blive sørget for gode busser og hoteller – og hvor firmaets direktør, Morten Schønberg selv er med og giver rejsedeltagerne kyndig information om de operaer, man skal opleve. Ikke nok med der, der bliver også mulighed for evaluering på hjemturen og en mand-mand (kvinde-mand) samtale med Morten Schønberg på hjemturen. Morten Schønberg er selv uddannet operasanger.

Jeg linker til Schønberg Musik og Rejsers hjemmeside, så I skal selv læse om turene, men jeg kan godt afsløre her, at der i foråret er ture i februar, marts og april. Der er store navne på nogle af operaerne – Placido Domingo, Rolando Villazon og Rene Pape f.eks.

Som regel udbydes turen inklusiv 1 operaforestilling og med mulighed for at tilkøbe flere. Det er da ren luxus at rejse på den måde, hvor der er sørget for både rejse, hotel og billetter til musikoplevelser, og hvor der tilmed gøres så meget ud af at formidle omkring den musikalske oplevelse. Jeg kunne godt se mig selv i bussen engang. Især nu, hvor firmaet også udbyder rejser fra Jylland.

Men nu skal I selv gå ind og lukke op til herlighederne på http://www.musikogrejser.dk/

Staatsoper Unter den Linden. Spiller stadig i Schiller Theater. Foto: Kirsten Andersen
Staatsoper Unter den Linden. Spiller stadig i Schiller Theater. Foto: Kirsten Andersen

 

Skriv et svar