Sang i den Himmelske Have

Hjemmesiden http://www.gratis-in-berlin.de/ kan ikke anbefales nok. Den bringer et væld af begivenheder – store som små, af bred som smal interesse –  og som man kan deltage i ganske gratis. Jeg abonnerer på deres nyhedsbrev, så hver torsdag får jeg en opsummering af, hvad der er af muligheder i weekenden og den kommende uge. I kan hver dag se et banner i højre sidepanel her på berlin-nyt, og der kan I klikke jer frem til Gratis in Berlins formidling af tilbud.

Da jeg skimmede denne uges nyhedsbrev så jeg et arrangement, som er interessant på flere måder. For det første en koncert med Celtisk korsang, for det andet: koncerten finder sted i noget der hedder Himmelbeet. Det skal jo tjekkes nærmere ud.

Koret hedder Celtic Choir, og det består af 60 sangere. Det synger flerstemmigt – op til 5 stemmer, og det har et repertoire på 40 sange fra England, Irland, Skotland og Wales. Koret ledes af den skotske professionelt uddannede sanger Lizzy Ahrens-Assem. Koncerten er i aften kl. 18. Publikum må gerne synge med. Læs mere om koncerten og Celtic Choir på korets hjemmeside.

Koncerten finder som nævnt sted i Himmelbeet – som jeg lidt frit oversætter til Den himmelske have – er en såkaldt Urban Garden. Det er et sted, hvor beboere fra området kan dyrke grønsager, blomster osv. Ud over, at der kommer nogle produkter ud af det, så er det et samlingssted for mennesker i alle aldre og et sted, hvor “grønne fingre” kan være sammen om deres interesse. Det er jo blevet vældigt populært nu om dage at have sådanne steder med haver midt inde i storbyen. Og der er vist ingen, der synes det ikke er en god idé. Himmelbeet ligger i Ruheplatzstrasse – hvad kunne være mere nærliggende? Himmelbeet har også sin egen hjemmeside, hvor I kan læse meget mere. Se http://himmelbeet.com/

Se en lille YouTube  film fra Himmelbeet

Skriv et svar