Oktober-oplevelser i Berlin

Efteråret kommer i næste uge. Så er det oktober. Nu bliver det tiden for de indendørs oplevelser på museernes udstillinger og i koncerthusenes sale. Det kan vi bare glæde os til. Berlin har meget at byde på af det hele. I næste uge genåbner Staatsoper på Unter den Linden, og de får besøg af Wiener Philharmonikerne.

I ugens nyhedsbrev er der dog lige et par udendørs oplevelser, nemlig lysfestivalerne. Jeg var så heldig i 2014 at opleve Festival of Lights, hvor jeg var med på en guidet tur til fods. Det kan jeg varmt anbefale – vores guide kendte alle smutvejene, så vi kom hurtigt gennem den store menneskemængde, som var på gade.

Nyhedsbrevet fortæller også om en ny udstilling på Museum für Kommunikation: Die Nacht. Alles ausser Schlafen. Så er der lagt op til lidt af hvert… Det er også en stort anlagt udstilling, som jeg vil prioritere på mit julebesøg i Berlin 🙂

I nyhedsbrevet er der også link til Clärchens Ballhaus’ salg af billetter til Nytårsfejring. Billetter kan købes fra kl. 12 i dag i Clärchens Ballhaus’ webshop.

Læs ugens nyhedsbrev her.

Skriv et svar