Nytårsaften på Gendarmenmarkt

Nu begynder vi jo snart at skulle have planlagt vores jul og nytår, og jeg kan se at mange søger på “nytår i Berlin”.

En dag her for nylig, hvor jeg egentlig var på udkig efter noget andet, dukkede “Silvesterkonzert” op på Konzerthaus’ hjemmeside. Det gemte jeg lige i baghovedet, og i dag tager jeg det frem igen.

Konzerthaus spiller nytårskoncert den 31. december kl. 19 i den store sal. Programmet er meget flot og underholdende, og hvis jeg ikke allerede havde andre planer, kunne det godt friste mig. Koncerten begynder med musik fra Star Trek filmen (Star Trek var/er umådelig populær som TV-serie i Tyskland), og ellers er der er musik af Mozart, Debussy, Dvorak, Offenbach, Elgar, Lehar, Henri Mancinini, Joseph Lanner og selvfølgelig også Johann Strauss, hvis musik jo de fleste tænker på, når man taler om nytårskoncert.

Konzerthaus tager også gæsterne videre til den kulinariske del af nytårsaften, idet man kan købe en samlet billet til koncert i Konzerthaus (dyreste billetpris) og Gala menu inkl. alle drikkevarer i Hotel de Rome, som ligger 300 m fra Konzerthaus. Det koster 375 € pr. person. Vil man fortsætte ind i det nye år, er der også mulighed for at købe en tillægsbillet til natparty. Se mere om nytårsaften på Gendarmenmarkt på Konzerthaus’ hjemmeside. Der kan I også nederst på siden downloade en pdf med galamenu’en fra Hotel de Rome og se, hvad tilbuddet indeholder.

Konzerthaus, Gendarmenmarkt. Festival of Lights 2014. Foto: Kirsten Andersen
Konzerthaus, Gendarmenmarkt. Festival of Lights 2014. Foto: Kirsten Andersen

Skriv et svar