Nyt sæsonprogram i Philharmonie

Berlinerphilharmonikerne. Verdens bedste orkester. Det skulle være ganske vist. Det læste jeg i en artikel på NRK for nylig. Artiklen blev bragt i forbindelse med orkestrets besøg i Norge, og her var koncerten blevet udsolgt på 2 minutter! Da artiklen gav rigtig god info om orkestret og dets historie, vil jeg linke til den her.

Det er vel nu, at man skal kigge efter koncertidéer og billetter til efterårets berlin-ferie. Programmet for sæson 2016-2017 ligger nu i Philharmoniens foyer og på nettet, og der er rigtig mange koncerter, der frister – både med Philharmonikerne og andre orkestre og ensembler, som spiller i Philharmonie, når Philharmonikerne er på rejse.

Det er som turist værd at mærke sig lunchkoncerterne, som spilles i Philharmonies foyer. De er i programmet markeret med en stemmegaffel og en kniv for at angive, at man til lunchkoncerterne kan også købe noget at spise. Koncerterne er gratis, og man skal komme i god tid, for selv om der kan være mange mennesker i foyer’en, så er der altid fyldt. Lunchkoncerterne spilles altid på tirsdage kl. 13.

Den norske artikel omtaler også Digital Concert Hall. Jeg har skrevet om den nogle gange her på berlin-nyt, for det er en fremragende idé. Man kan købe billet og se koncerter direkte fra Philharmonie i Berlin via internettet. Og både lyd- og billedkvalitet er helt i top.

Se Berlinerphilharmonikernes nye koncertprogram her.

Et sidste tip er at man kan abonnere på Berlinerphilharmonikernes kanal på Youtube. Her er der mange gode musikklip at se og høre. På klipper herunder er dirigent Sir Simon gået til stortrommen 🙂

 

 

Skriv gerne en kommentar