27. januar 2021

Nyt på berlin-nyt

Måske har I opdaget noget nyt på berlin-nyt.dk?

Jeg har oprettet en twitter liste, hvor jeg har samlet nogle twitter profiler, som jeg synes er interessante i forhold til Berlin. Listen har jeg sat ind som en widget i sidepanelet.

Listen viser tweets fra de profiler, jeg har samlet fra listen, så er der altid noget aktuelt fra fx Tempelhofer Feld, Berlin Bühnen, Deutsche Oper, Morgenpost, rbb, bvg U-Bahn, Berliner Festspiele og mange flere.

Jeg har valgt kun at vise 6 tweets og det er jo helt tilfældigt, hvad man som læser kommer til at se på det tidspunkt, hvor man besøger berlin-nyt.dk.

Det var bare det, jeg ville sige i dag… Hej!

Skriv gerne en kommentar

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close