Nyt på Berlin-nyt

Berlin-nyt ser en lille smule anderledes ud end det plejer. Jeg har sagt farvel og tak til Jetpack pluginnet, som jeg syntes blev lidt for krævende at administrere. Det betød, at jeg måtte hive listen over mail-modtagere tilbage og at jeg skulle have fundet et statistik plugin og en plugin til delingsmulighed til Facebook. Samtidig skulle jeg have installeret et plugin til at sortere “skidt fra kanel” – altså spam-kommentarer. Det lader til, at det fungerer fint.

Jeg håber faktisk, at I læsere ikke har lagt så meget mærke til det, for det skulle gerne gå som det plejer. At I får en mail, når jeg skriver et nyt indlæg.

Samtidig vil jeg minde om, at når I læser tidligere indlæg, så husk at lægge mærke til, hvornår de er skrevet. For alle er ikke generelle og alle er ikke aktuelle. Jeg vil love at rydde op, når jeg får lidt bedre tid – det blive nok til efterår og vinter. For der er helt sikkert nogle indlæg, som ikke er nyttige at have liggende længere. Indtil da håber jeg, at I vil bære over med mig. En ting er sikkert, de indlæg I får i en mail, de er aktuelle. Noget andet er det som I finder under fanerne øverst – det er som regel sider, som er mere generelle og hvor aktualitet ikke er så afgørende.

Jeg vil også opfordre til at I giver mig en melding, hvis I opdager noget uaktuelt eller forkert på Berlin-nyt. For så vil jeg selvfølgelig sørge for at få det rettet.

1 tanke om “Nyt på Berlin-nyt”

Skriv et svar