Hjemmeside i proces

I må have mig undskyldt, hvis I møder en mærkelig hjemmeside for tiden!

Jeg makker lidt med den. Som det ser ud nu, vender jeg tilbage til at bruge Jetpack pluginnet, og så skulle det gerne fungere med at I der allerede har tilmeldt jer til at få en mail ved nyt blogindlæg også får det. Ellers skal jeg nok finde ud af at få det til at virke.

Jeg prøvede nogle alternativer til Jetpack, men det var altså for kompliceret at få stykket noget sammen, som ville give den tilstrækkelige sikkerhed og de nødvendige funktioner. Grunden til at jeg begyndte at tænke på alternativer var, at det kunne blive for dyrt at fortsætte med Jetpack, hvis jeg skulle til at have en betalingsplan med dem. Men på den anden side, så kan man jo heller ikke regne med at få alting gratis. Jeg vil så betragte det som en hobby, de må jo som regel gerne koste noget 🙂

Efterhånden er der meget man skal tænke på, når man har sådan en blog. Så jeg er nok nødt til at indse, at jeg skal betale mig fra noget af det. Det gør dog det hele noget nemmere, at jeg ikke har noget kommercielt på Berlin-nyt.dk.

Så jeg skal nok blive ved med at forsyne jer med nyheder om og forslag til aktiviteter i den dejlige by Berlin.

2 tanker om “Hjemmeside i proces”

  1. Det er godt du laver alt det om Berlin det har været os til hjælp mange gange når vi cykler rundt i Berlin så tak for det.
    Mvh Edward Reinholdt

Skriv et svar